| I complicate your life | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 12:57 pm | |
| -Pentru ca esti cel mai mare si ar trebui sa te gandesti sa te casatoresti.spuse mama lor taios. Elena ramase uimita de spusele mamei lor si totusi nu ii veni sa creada. -Uite daca aveti treaba cu Chase foarte bine eu nu am de gand sa stau aici si sa aud cum incercati voi sa il obligati sa se casatoreasca.spuse rece ridicandu-se.
| |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:01 pm | |
| -Zau? Cauta-mi tu o tipa care sa-mi placa. Iti dau si un premiu Nobel daca reusesti. spuse enervat apoi se duse in bucatarie si se intoarse inapoi in living cu un pahar de apa in mana. "Mama ta are dreptate. Ar trebui sa te gandesti la asta." zise tatal lor. Chase isi dadu ochii peste cap. -In momentul asta mai fac o facultate dupa ce am terminat criminalistica. Crezi ca-mi arde de casatorie? Si daca v-as spune ca n-am de gand sa ma insor vreodata ce-ati face? intreba deja enervat. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:05 pm | |
| -Cum sa nu te casatoresti niciodata?Cum iti permiti sa zici asa ceva?spuse mama lor , ridicand putin tonul. Elena isi dadu ochii peste cap. -Sunteti patetici.murmura , afirmatia fiind pentru parintii lor. -Poftim domnisoara?intreba mama ei , facand-o pe aceasta sa se intoarca. -Mai auzit foarte bine.E viata lui de ce dracu va bagati unde nu aveti ce cauta?Vedeti ca suntem vreunu bucurosi ca ati venit?Toata viata mi-ati controlato si ati facut doar ce ati vrut , macar acum nu va mai bagati.spuse nervoasa si pleca in bucatarie. Se aseza pe pervaz privind afara , ochii ei deja isi schimbasera culoarea intr-un albastru neon. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:09 pm | |
| -Uite, vezi de ce am venit aici? Ca sa scap de voi! Fix de-aia. Si mi-e al naibii de bine. spuse apoi mai vru sa zica ceva dar fu intrerupt de tatal sau. -Cum va permiteti sa vorbiti asa?! intreba barbatul apoi Chase tipa nemaiputand sa suporte: -Gura! Ori taceti ori dispareti acum de-aici. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:11 pm | |
| Auzi tipatul lui Chase si stia ca va iesi mult mai rau daca mai puneau paie pe foc.Merse in camera punandu-si mana pe umarul fratelui ei calma.Ochii ei inca aveau culoarea schimbata , dar o durea fix in cot. -Nu va mai recunosc .sopti mama lor apoi plecara amandoi lasandu-i singuri. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:12 pm | |
| -Tampiti. spuse sec si enervat bucurandu-se ca cei doi plecasera si ca ii lasara in sfarsit singuri. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:14 pm | |
| -Calmeaza-te nu merita.murmura trantindu-se pe canapea. Ea vorbea?Se vedea una doua ce nervi avea , doar atunci cand era scoasa din sarite avea culoarea ochilor schimbati si apoi isi dadu seama ca niciodata Chase nu o mai vazuse asa.Ii evita privirea cat de mult putea privind peretii si orice altceva , dar nu pe el. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:16 pm | |
| Privi culoarea pe care ochii Elenei o capatasera apoi o lua de mana, vrand sa o intoarca cu fata spre el. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:17 pm | |
| Il privi calma si usor crispata in acelasi timp.Nu stia ce sa spuna sau ce sa faca , in afara faptului sa il priveasca in ochi si nimic mai mult. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:19 pm | |
| Rase incet, tragand-o spre el si asezand-o in poala lui cu picioarele de o parte si de alta a lui Chase. -Tu clar nu semeni cu astia. spuse razand. Ar fi fost minunat sa afle ca nu erau frati de sange; nu s-ar mai fi numit incest ceea ce faceau. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:20 pm | |
| -Ehh mai stii poate nu suntem frati.spuse chicotind si privindu-l. Ideea ca ei sa nu fie frati ar fi fost perfecta , dar din cate stiau amandoi chiar erau frati de sange si nu aveau cum sa schimbe acest lucru.
| |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:22 pm | |
| -Daca vrei, fac si un test de ADN cand ma mai duc la laborator. ii zise razand si o saruta pe frunte. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:23 pm | |
| -Ar fi frumos sa nu fim frati , dar sincer care sunt sansele?intreba curioasa chicotind apoi si lasandu-si capul pe umarul sau. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:24 pm | |
| -Una la o mie, cred. ii raspunse lasandu-se pe spate si-si puse o mana pe parul roscat al Elenei. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:25 pm | |
| -Mda...avem cele mai bune sanse din lume.murmura cu o urma de regret in voce oftand apoi. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:26 pm | |
| -Vezi ca trebuie sa-mi cauti o sotie cica. zise referitor la spusele mamei sale, uitandu-se amuzat pe pereti apoi incepu sa rada. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:27 pm | |
| -Hmmm toate de aici sunt tarfe asa ca neee ramai doar cu mine.spuse chicotind incet si scotand limba la el rautacioasa. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:28 pm | |
| -Daca tu zici, piticot...ii spuse clatinand usor din cap iar dupa aceea o saruta. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:30 pm | |
| Ii raspunse la sarut zambind usor in sinea ei. -Acum pe bune daca vrei sa iti gasesti o sotie pe care chiar sa o iubesti nu lua una din Vegas.spuse calma si vorbind serios . | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:31 pm | |
| -Zau? Si ma rog de ce? Nu-i ca si cum toate ar fi la fel. zise ridicand incet din umeri. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:32 pm | |
| -In fine cum vrei.spuse dand usor din umeri. Nu prea ii convenea acea discutie , dar nu arata acest lucru pastrandu-si zambetul pe buze. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:33 pm | |
| -Dar nu cred ca vreau sa ma insor. Mai astept vreo...trei ani. Eu nu ma grabesc. zise indiferent apoi casca realizand ca se facuse seara deja. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:35 pm | |
| -Nimeni nu te grabeste fratioare.spuse zambind usor si dandu-se de pe el. Ofta incet fiind obosita.Se intamplasera cam multe intr-o zi si ii ajunsese destule vesti si evenimente neprevazute. -Eu cred ca merg la somn.spuse cascand ca un copil mic. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:36 pm | |
| -Ok. Noapte buna. ii zise sarutand-o pe crestet. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 1:38 pm | |
| -Noapte buna.sopti mergand in camera. Se schimba de camasa lui luandu-si o pereche de pantaloni scurti si un maieu pe corp si se tranti pe patul moale aranjat. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I complicate your life | |
| |
|
| |
| I complicate your life | |
|