Las Vegas
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

I complicate your life

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 35  Urmatorul
AutorMesaj
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

Data de inscriere : 06/11/2011

I complicate your life - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyLun Noi 07, 2011 1:41 pm

Auzi telefonul sunand si mai intai o saruta pe Elena, dandu-i drumul la mana iar apoi vazu cine suna. Era prietena lui. Se incrunta. N-ar fi vrut ca Elena sa auda conversatia sau sa stie ca sunase iubita lui dar totusi se duse in bucatarie si raspunse:
-Da, Alice, ce e? intreba lipsit de orice chef.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

Data de inscriere : 05/11/2011

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyLun Noi 07, 2011 1:43 pm

Adormi destul de repede , dar nu pentru mult timp ca nu isi gasea locul de nici o culoare.,Se ridica din pat vrand sa mearga sa isi ia un pahar cu apa si auzi vocea lui Chase.Se opri aproape de balcon in asa fel incat sa nu o vada ascultand conversatia.Era urat ceea ce facea , dar era curioasa.
Sus In jos
https://perfect-world.forumgratuit.ro
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyLun Noi 07, 2011 1:47 pm

-Ce s-a intamplat, Chase? Nu ma mai iubesti? Gata? intreba Alice trista iar tanarul isi dadu ochii peste cap.
-Te plac dar...mai bine luam o pauza. Habar n-am. spuse punand telefonul pe umar, tinandu-l cu urechea(ooc: mnaaa intelegi tu Smile)) si isi aprinse o tigara.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyLun Noi 07, 2011 9:30 pm

Auzi ceea ce spusese fratele ei si se pare ca el avea prietena.Nu stia de ce se simtea asa naspa.Isi musca usor buzele plecand in camera ei.Acum regreta ca ascultase , dar ca deobicei ea trebuia sa fie incapatanata.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 12:08 am

-As vrea sa trec zilele astea pe la tine. Se poate?
-Um. Nu stiu. Am ceva treaba cu facultatea, si cu servicul si o sa fiu cam ocupat.
-Nu conteaza, vedem noi cum ne intalnim. zise Alice sintindu-se in vocea ei o urma de speranta insa Chase isi dadu ochii peste cap si ofta.
-Mda, ma rog. Vedem. ii spuse apoi vru sa inchida. Uite, trebuie sa inchid, mai vorbim.
-Pa. Te iubesc. zise prietena sa apoi baiatul inchise telefonul enervat si se duse la el in dormitor.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 12:13 am

Se tranti pe pat rugandu-se ca fratele ei sa nu o fi auzit din greseala.Nu vroia sa faca scandal nu vedea de ce sa faca in plus era sora lui si o scena de gelozie nu prea isi avea locul.
,,de ce dracu trebuia sa iubesc pe cineva care imi e frate?'' se gandi oftand.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 12:16 am

Se schimba, punandu-si numai niste pantaloni de pijama gri care ar fi putut fi confundati cu niste pantaloni de treining lejeri insa nu isi mai puse tricou deoarece ii era oricum prea cald. Se tranti apoi pe pat si dadu drumul la televizor butonand enervat si fara chef telecomanda.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 12:21 am

Ofta nu putea formu si iesi din nou din camera intrand in bbucatarie.isi lua un pahar cu apa privind afara oftand.ura sentimentu acela de gelozie pe care il simtea fata de propriul frate.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 12:22 am

Auzi niste zgomote din bucatarie apoi ofta incet.
-Elena, iar n-ai somn? o intreba destul de tare cat sa auda.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 12:31 am

-ceva in genu.spuse la fel de tare sa o auda.Lasa paharul pe masa usor oftand pe jumate gol.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 12:33 am

-Vrei sa dormi la mine? o intreba jucandu-se cu telecomanda si se uita la un serial politist legat de criminalistica. Ii placea, era exact cu ce se ocupa el si il facea sa-i fie mult mai usor sa rezolve diferite cazuri.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 12:47 am

-aaa nu stai calm ca mai stau in living pana ce ma ia somnu?spuse mergand in living si se tranti pe canapea plictisita
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 12:50 am

Isi dadu ochii peste cap si se duse dupa ea in living.
-Ce-ai? o intreba privind-o si ramase sprijinit cu umarul de tocul usii. Nu era genul ei sa se poarte asa.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 12:53 am

-Nimic.spuse dand usor din umeri fara sa il priveasca.Se simtea aiurea nu vroia sa se certe cu el.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 12:56 am

-Stii ca ma scoti din sarite cand faci asa. spuse ducandu-se in fata ei si se aseza pe vine. Spune.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 12:59 am

-nu conteaza.spuse privind peretii.Facea si pe dracu in patru sa nu il priveasca rugandu-se sa inceteze , dar stia ca nu avea de gand sa renunte pana ce nu va afla.-De ce nu mi-ai zis ca ai prietena?intreba pe un ton taios.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 1:02 am

-E un fel de fosta prietena. spuse apoi se incrunta. Ai tras cumva cu urechea? o intreba.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 1:05 am

-am vrut sa merg sa beau apa si atunci te-am auzit vorbind si dupa am plecat inapoi in camera am auzit doar cand i-ai zis ca vrei o pauza.spuse calma si usor din umeri.Facea pe indiferenta desi nu asa se simtea , habar nu avea daca pentru Chase era o joaca , dar ea platise pentru asta nu el.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 1:08 am

Isi dadu ochii peste cap fiind din nou enervat si ii raspunbse:
-Da, ma rog...nu pot sa-i zic direct ca nu mai am chef de ea.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 1:10 am

-Esti cel mai direct om posibil , te cunosc cand nu ai chef de cineva ii spui in fata.In fine las-o balta nu e treaba mea viata ta amoroasa.murmura usor enervata.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 1:12 am

-Nu mai fi atat de copil. ii zise enervat apoi pleca in camera lui lasand usa intredeschisa.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 1:18 am

-Asa sunt.mai vazut vreoddata indragostita pe bune?nu cred si cand tin la cineva normal ca nu vreau sa aud unele chestii.a fost o ce-am facut.spuse stand tocul usii de la camera lui.Avea lacrimi in ochi pentru prima data de mai bine de patru ani plangea.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 1:27 am

Ridica o spranceana privind-o pana la urma si se ridica de pe pat ducandu-se la ea si-si puse mainile in jurul ei. Nici nu vroia sa stie cum ar fi daca Elena ar fi aflat ca Alice urma sa vina la ei in curand si nu vroia sa ii spuna vazand starea in care se afla.
-Teoretic nu mai sunt cu ea...spuse dandu-si usor ochii peste cap simtindu-se si el aiurea acum.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 1:31 am

-Scuze ca am reactionat asa...murmura avand capul pe umarul sau.Se simtea naspa si nu stia de ce se simtea asa , de ce devenise deodata geloasa?-Si scuze ca am ascultat discutia ta.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 EmptyMar Noi 08, 2011 1:35 am

O indeparte un pic avand mainile pe bratele ei si ii spuse:
-Du-te la culcare. ii zise pe un ton rece trantindu-se pe pat si continua sa se uite la serial.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 12 Empty

Sus In jos

I complicate your life
Sus 
Pagina 12 din 35Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 35  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Las Vegas :: Let us open the doors of the Montecito :: The hotel services at the Montecito :: Apartamente-
Mergi direct la: