| I complicate your life | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:08 am | |
| Era sigura ca asta complica atat de mult lucrurile , dar tacu incepand sa se legene plictisita si ingandurata. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:10 am | |
| Vroia sa incerce sa fie bine-dispus. Sa se prefaca, macar pentru Elena. Vroia ca macar ea sa se simta bine. -Si...ce mai spui? o intreba zambind vrand sa faca conversatie. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:11 am | |
| Il privi zambind usor. -Pai hmmm mai nimic , dar tu?intreba zambind inocenta cum avea obiceiul. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:13 am | |
| Ii privi zambetul. Era un zambet sincer, si asta ii placea cel mai mult la Elena. O facea sa para mai...umana. -Exact ca tine. spuse razand scurt desi nu ii venea sa o faca. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:14 am | |
| -Suntem buni la conversatie nu gluma.spuse ironica chicotind incet apoi. Incepu sa se legene mai tare facand-o fara sa isi dea seama. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:24 am | |
| Ploaia incepu. Macar atat. Macar asta sa il mai bine-dispuna si sa nu se mai simta atat de...mort. Ii suna telefonul iar Chase raspunse: -Da. -Chase...ce mai faci? -Bine, cu Elena in oras. Tu? intreba fiindu-i sila sa mai vorbeasca cu Alice. -Pai...bine, uite, vroiam sa-ti fac maine o vizita. E ok? Chase ofta dandu-si usor ochii peste cap. -Nu stiu...bine. Cum vrei. Dupa alte schimburi de replici, inchise telefonul enervandu-se din nou. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:25 am | |
| Simti picurii reci de ploaie si zambi.Iubea ploaia destul de mult si nu avea de gand sa plece acum. Il privi intrebatoare , muscandu-si buzele si sperand sa isi dea seama Chase singur ca era curioasa cine il sunase . | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:28 am | |
| Privi expresia de pe fata Elenei si se injura singur ca raspunsese la telefon. -Alice. Vine maine. spuse oftand si privi in alta parte. Ii venea sa ia pistolul din buzunarul paltonului negru si sa isi traga un glont drept in cap. Si era in stare. Numai daca ar fi fost singur... | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:29 am | |
| -Aaa nu am mai vazut-o de mult.spuse zambind usor si privindu-l chicotind incet.Tu poti fi macar odata bine dispus?intreba la cel mai serios mod posibil. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:35 am | |
| -Da, pot fi. spuse apoi isi musca buza cu putere. Incercand sa isi ia gandul de la astfel de tampenii dar tot se gandea serios la acel lucru. Plus ca nu credea ca Elenei ii pasa atat de mult de Alice. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:36 am | |
| -Aham..sopti mai mult pentru ea si isi lasa capul pe spate simtind picurii reci pe chip. Ii placea acea senzatie de siguranta si liniste ce io dadea ploaia si ar fi stat asa ore intregi. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:38 am | |
| -Te iubesc. Chiar daca maine apare Alice. O sa-i si zic cum sta treaba de fapt intre noi doi. zise fiind serios de data asta si o saruta scurt. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:40 am | |
| Il privi uimita. -Si eu te iubesc , dar ai de gand sa ii spui lui Alice ca te culci cu mine?intreba privindu-l in ochi. Zambi totusi , era fericita avea si motive destul sa fie.Ii mangaie usor obrazul continuand sa zambeasca. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:42 am | |
| Ridica din umeri ducandu-si mana in buzunar. Dadu de pistol fara sa vrea apoi isi retrase mana. -De ce nu? Ce se poate intampla? Sa se duca la politie si sa le spuna tot? Putin imi pasa. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:43 am | |
| -Esti sigur de asta?intreba zambind totusi. Nu erau prea multe ce ar putea sa faca Alice , spera doar ca parintii lor inca sa nu afle de ce faceau ei defapt. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:44 am | |
| -Mda. De mult mi-am dorit sa aflu cum e sa fi in puscarie. spuse razand nervos. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:45 am | |
| Il lovi usor peste cap cand il auzi. -Nu ajungi la puscarie geniule ca sunt majora si nu te baga nimeni la corupere sau ceva in genu.spuse chicotind incet. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:47 am | |
| -Zau? Incestul iti zice ceva? o intreba razand scurt. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:48 am | |
| -Dar dar nu conteaza , nu imi pasa ce vor restu ok?Si cum ai spus si tu sa afle oricine nu imi pasa , asta este asta vreau.spuse chicoind incet. O cam bagase in sperieti cu toate astea , nu vroia sa se ajunga la politie sau ceva in genul. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:50 am | |
| -Cum zici tu. spuse apoi simti niste zgomote prin tufisuri, apoi o voce de barbat iar Chase se incrunta un pic facandu-i semn Elenei sa nu spuna nimic. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:51 am | |
| Deschise gura sa ii spuna ceva , dar tacu cand ii facu semn prvind spre tufisul de unde se azueau zgomotele. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 11:58 am | |
| Isi scoase pistolul din buzunar, indreptandu-se usor spre locul cu pricina. Daca statea bine sa se gandeasca, auzise vorbindu-se despre acest parc in laboratorul de criminalistica cum ca avusesera loc multe crime. Apropiindu-se, vazu un lup si alaturi in spatele animalului aparu stapanul lui, un barbat pe la 40 si ceva de ani. Acum se explica tot, inclusiv muscaturile pe care le vazuse pe cadavru. Nu fusese niciun varcolac. -Ce...ce se intampla? intreba barbatul ridicand mainile. Chase se incrunta privind-o pe Elena. Spera sa stea locului macar ea. Lasa arma jos deocamdata. -Am o intrebare. Aveti cumva voie sa aveti un astfel de...animal de companie? intreba sarcastic. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 12:01 pm | |
| Statea pe loc privindu-l pe Chase.Nu inteleagea ce se intampla defapt , dar era prima data cand il vedea cu pistolul.Ofta incet , muscandu-si puternic buzele si stand cat mai cuminte posibil..macar odata ca asta nu se intampla prea des privind cerul calma si lasandu-si mintea sa zboare aiurea. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 12:10 pm | |
| -Ce?! Ce e cu intrebare asta? intreba barbatul incrucat apoi lupul incepu sa maraie la Chase. Tanarul il impusca fara sa-i fie mila de animal iar acesta cazu la pamant. -Lupii dumneavoastra au ucis un barbat. Chiar mai multi si din cate stiu e interzis prin lege sa detii animale salbatice. Ati incalcat deja o regula si ma tem ca va trebui sa suportati consecintele. ii apuca incheieturile, tinandu-l strans cu o mana si cu cealalta incepu sa formeze numarul unui agent care se ocupa si el de acel caz insa barbatul se smuci. Isi puse pistolul la tampla lui, fiind gata sa apese pe tragaci daca era nevoie. -N-ai vrea sa apas pe tragaci, te asigur. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Joi Noi 10, 2011 12:12 pm | |
| Tresari cand auzi acea impuscatura si privi doar odata spre locul unde statea fratele ei muscandu-si destul de puternic buzele si inchizandu-si ochii pentru cateva secunde , fiind chiar calma , ceva cam rar la ea , dar nu vroia sa atraga atentia chiar deloc. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I complicate your life | |
| |
|
| |
| I complicate your life | |
|