Las Vegas
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

I complicate your life

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35  Urmatorul
AutorMesaj
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

Data de inscriere : 06/11/2011

I complicate your life - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 11:52 am

-Vreau sa vanez. sopti intorcandu-se pe o parte, cu fata la Elena si isi baga usor nasul in parul ei zambind slab.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

Data de inscriere : 05/11/2011

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 11:54 am

-Du-te si vaneaza .spuse dand usor din umeri si chicotind incet cand ii simti nasul in parul ei.Tu ai ceva cu mirosul meu nu?intreba.
Sus In jos
https://perfect-world.forumgratuit.ro
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 11:56 am

-Da, chiar am ceva cu el. spuse intinzandu-se apoi ofta incet. Vroia sa vaneze dar ii era prea lene sa se ridice din pat si sa se imbrace.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 11:58 am

-Ce s-ar intampla daca te-ai hrani cu mine?Adica na intelegi tu ce vreau sa zic.spuse ganditoare si privind tavanul.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 11:59 am

-M-as enerva pe tine ca m-ai lasat sa ma hranesc cu sangele tau. spuse sec apoi o intreba sarcastic: De ce?
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:00 pm

-Pentru ca ar fi o idee sa te hranesti cu sangele meu si nu mai trebe sa pleci.spuse dand din umeri si privindu-l.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:04 pm

-Nu. Ba chiar ar fi o idee proasta. spuse dandu-se jos din pat apoi isi lua niste haine si se imbraca in cateva clipe. Am plecat. Sa nu dai drumul la nimeni la usa. glumi apoi zambi usor rautacios; ii placea la nebunie sa o enerveze pe sora sa.

Ultima editare efectuata de catre Robin Chase Von Essen in Lun Noi 07, 2011 12:08 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:05 pm

-Aha si eu te iubesc , dar de ce e o idee rea?intreba stand sprijinita in cot si privindu-l.
Oricum nu avea de gand sa se miste prea curand din pat.
-Aaa pot sa iti iau un tricou sau camasa sa stau in ea?Mersi.spuse chicotind si zambindu-i inocenta,
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:08 pm

-Da, ia ce vrei. spuse indiferent fara sa-i raspunda la prima intrebare si disparu din incapere, aterizand pe vine in fata hotelului. Mai merse cativa metri, pana iesi din raza vizuala a paznicului si lua forma de varcolac alergand spre padure.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:10 pm

Isi dadu incet ochii peste cap si se tranti cu capul in perne stand inca ceva timp.Nu avea chef de nimic statea mult prea bine , dar na trebuia sa se ridice.Cu greu se ridica de pe patul moale si lua din dulapul lui Chase o camasa , apoi merse in camera ei.Isi lua lenkeria intima neagra , formata din sutien si boxeri , iar peste camasa fratelui ei descheiata la primii trei nasturi.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:13 pm

Acea zona era patrulata incontinuu de catre politie. O stia. Fusese acolo de multe ori chipurile pentru a investiga si pentru a aduna fel si fel de probe din cauza unor zvonuri cum ca niste oameni si-ar fi pierdut viata in acel loc. Stia. El fusese vinovat dar avusese grija sa modifice rezultatele analizelor intr-o noapte in laborator, cand nu se mai afla nimeni langa el si iata ca scapase teafar.
Scoase un marait puternic incercand sa ocoleasca pe cat posibil zonele in care stia sigur ca se aflau politisti si vanatori si se lasa ghidat de mirosurile animalelor.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:16 pm

Statea in living uitandu-se la un film cu o cutie de inghetata in mana si genunchi la piept.Era concentrata la film si nu prea mai baga in seama ce se intampla in jurul ei.Auzi soneria si fara prea mult chef , lasa inghetata pe masuta si merse la usa deschizand-o larg , ramanand stupefiata.
-Mama , tata?intreba uimita , injurand in gand.
-Elena , scumpo nu te-am mai vazut de mult.spuse mama ei imbratisand-o , tanara ramanand inca uimita.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:19 pm

Incepu sa alerge dupa o caprioara scotand un latrat puternic insotit apoi de niste maraituri si cand o ajunse din urma, isi infipse coltii in corpul ei, sfasiindu-i carnea.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:21 pm

Se dadu la o parte lasandu-i sa intre in apartament , rugandu-se sa fie impuscata in acel moment.
-Scumpo de ce porti camasa fratelui tau?intreba , facand-o pe Elena sa injure in gand.
-Pentru ca el nu este acasa si am facut dus si am luat una dintre camasile lui ca este comoda.spuse calma.
-Si cand se intoarce?intreba din nou.
-Nu stiu , peste vreo ora doua habar nu am.spuse dand din umeri.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:24 pm

Tatal lor privi in jur apoi se aseza pe canapea.
-Si tu nu ai haine? o intreba ridicand o spranceana.
In tot acel timp, Chase continua sa se hraneasca cu sangele si cu carnea caprioarei. apoi se opri. Lua forma umana din nou stergandu-se usor la gura.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:26 pm

Isi dadu ochii peste cap abtinandu-se.
-Ba da , dar asta nu inseamna ca nu pot purta vreo camasa de a lui Chase.spuse oftand.Va servesc cu ceva?intreba.
-Da , eu vreau un pahar de apa.spuse mama ei.
Merse in bucatarie si isi lua telefonul de pe masa , trimitandu-i mesaj la Chase.
,, Avem o mica problema.... "
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:27 pm

"Ce problema?" ii trimise mesajul imediat cum il primise pe cel al Elenei apoi vazu o alta caprioara si se arunca asupra ei luand forma de varcolac din nou.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:29 pm

,,Mami si tati sunt aici.....si eu port camasa ta si la dracu cearceaful tau este patat " ii trimise mesajul.
Merse in camera , dandu-i mamei sale paharul cu apa si se aseza pe fotoliu cu picioarele sub ea.
-Si cu ce placere ne-ati facut aceasta vizita?intreba.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:37 pm

"Am vrut numai sa vedem ce se intampla cu voi. Prietena lui Chase ne-a zis ca nu a mai auzit nimic de el." spuse tatal lor.

Dupa ce se hrani si cu cea de-a doua caprioara, lua forma umana din nou, fiind satul deja.
Auzi telefonul si-l scoase din buzunar citind mesajul apoi injura in gand, cautand o metoda de a rezolva problema cu cearsaful. Se musca de mana destul de tare, bagandu-si coltii in incheietura dupa care se intoarse acasa alergand rapid, avand forma de lup. Ajuns la cativa metri de hotel, se catara pe perete, vrand sa ajunga in bucatarie iar dupa aceea reveni la forma sa obisnuita. Auzea vocile parintilor si a Elenei din sufragerie deci se putea duce pana in baie rapid. Se bandaja la mana stanga, acoperind locul in care avea rana, nu inainte de a dezinfecta iar dupa aceea aparu in sufragerie. Era o atmosfera ciudata insa incerca sa se poarte de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Daca ar fi intrebat careva de pata de pe pat care oricum se vedea, Chase avea deja planul bine pus la cale.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:40 pm

-Pai nu mai sunt impreuna din cate mi-a zis Chase.spuse dand din umeri si rugandu-se sa se termine odata.
-Pai de ce?Era o fata frumoasa , isteata tot ce are nevoie Chase.spuse mama ei .
Isi dadu ochii peste cap si incerca sa nu comenteze.Nu suporta cand mama ei trebuia sa compare imediat prietenele fratelui ei.Se scuza ridicandu-se si mergand in bucatarie , luandu-si un pahar cu suc si ramanand cateva clipe bune acolo.Nu avea chef sa se intoarca si sa auda discutii inutile.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:46 pm

Ii privea pe fiecare in parte.
-Mama? Tata? Ce cautati aici? intreba privindu-i ciudat batandu-i inima nebuneste in piept din cauza durerii din incheietura mainii drepte dar nu spuse nimic.
"Lume noua!" spuse tatal sau dand mana cu chase apoi il batu pe spate. Tanarul simti cum privirea barbatului se opri asupra incheieturii bandajate si-l intreba curios:
"Ce-ai patit?"

Chase se duse in bucatarie dupa Elena in timp ce le raspunse pe un ton sec:
-Nimic. Accident la locul de muna.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:49 pm

Lasa paharul jos privindu-l oftand incet.Chiar nu era nevoie sa se raneasca din cauza sangelui de pe cearceaf , gaseau ei si alta metoda.
-Nu era necesar sa te ranesti.ii sopti la ureche.Sper sa plece cat mai curand posibil.murmura apoi dandu-si ochii peste cap.
-Chase , Elena ne-a zis ca te-ai despartit de fata aceea frumoasa si isteata e adevarat sau sora ta a mintit?intreba mama lor , facand-o pe Elena sa isi muste puternic buzele sa nu ii comenteze.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:51 pm

O saruta scurt facandu-i apoi sarcastic semn sa taca.
-Da, asa e. spuse intorcandu-se in sufragerie. Si nu era chiar de o inteligenta sclipitoare. Altfel as mai fi fost si acum cu ea. raspunse asezandu-se pe un fotoliu.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:53 pm

Ii raspunse la sarut zambind usor si abtinandu-se de la comentarii se intoarse si ea in camera , asezandu-se pe fotoliul de langa Chase.Isi puse picioarele sub ea privind oriunde , dar nu in directia parintilor ei.Nu ii suporta si sentimentul era reciproc.
-De ce nu poti fi si tu multumit cu o fata?intreba mama lor oftand.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 EmptyLun Noi 07, 2011 12:55 pm

-Pentru ca niciuna nu este asa cum vreau eu sa fie. De ce iti pasa, oricum? intreba putin incruntat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 10 Empty

Sus In jos

I complicate your life
Sus 
Pagina 10 din 35Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Las Vegas :: Let us open the doors of the Montecito :: The hotel services at the Montecito :: Apartamente-
Mergi direct la: