| I complicate your life | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elena Von Essen Admin
| Subiect: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:21 am | |
| Dormea atat de bine pe tot patul mai exact si nu avea de gand sa se trezeasca prea curand.Simti razele calde ale soarelui , pe chipul ei si injura incet , ascunzandu-si chipul in pernele pufoase , continuand sa doarma.Nu vroia sa se trezeasca in acel moment , dormea mult prea bine si era patul prea cofortabil sa o faca.Isi auzi telefonul sunand si nu il baga in seama. -Ce naiba au toti cu mine azi?murmura dand ocupat la cel/cea care o sunase. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:25 am | |
| Se intoarse pe spate, dand-o putin la o parte pe sora sa si dezvelind-o un pic. Nici nu stia ca era langa el, credea ca era in camera sa. Auzi telefonul dar nu deschise ochii. Ii era prea somn si i se rupea de cine sunase si de al cui telefon era. Vroia doar sa ramana in pat.
| |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:27 am | |
| Se intoarse pe partea cealalta amintindu-si ca dormise in camera lui Chase cu o seara inainte , dar nici nu bagase de seama ca era langa ea , daca nu o impinse mai incolo.Ofta incet inchizandu-si ochii si bagandu-si capul sub perne. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:28 am | |
| Deschise ochii, primul lucru pe care-l vazu fiind parul Elenei. Se incrunta un pic, intrebandu-se ce naibii cauta ea in patul lui. -Tu nu mai ai camera? o intreba somnoros. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:31 am | |
| -Neata si tie , ma bucur si eu sa te vad.spuse ironica. Se ridica incet din pat oftand incet.Adormise imbracata , mai exact intr-o pereche de blugi scurti si un tricou pe corp , dar oricum nu mai conta. -Ba da , dar am adormit la tine in camera aseara.spuse dand din umeri. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:34 am | |
| Ii ignora prima replica. Era prea indispus pentru a-i mai baga in seama toate copilariile. -Si ma rog de ce? Ti-e frica sa dormi singura? o intreba cascand apoi se intinse simtind cum toate oasele ii trosnira. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:36 am | |
| -Da Chase mie frica sa dorm singura.Am ajuns tarziu aseara si am venit sa vad daca tu esti acasa si am fost prea obosita si am dormit la tine in camera.spuse dandu-si ochii peste cap. Isi lua telefonul si adidasii de jos , indreptandu-se spre usa de la camera. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:40 am | |
| Privi tavanul pentru cateva clipe apoi se dadu jos din pat. Realiza ca dormise fara tricou pe el dar deoarece era varcolac, nu ii fusese frig deloc. Se duse in baie si se spala pe fata apoi dadu drumul la apa calda in cada si-ncepu sa se dezbrace. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:43 am | |
| Intra in camera si isi lasa papucii pe pat.Se dezbraca , ramanand doar in lenjerie intima si isi lua halatul pe ea ce ii ajungea mai jos cu cateva degete de fese.Avea un prosop in mana si merse spre baie deschizand usa si vazandu-si fratele.Statu cateva clipe privindu-l apoi tranti usa iesind din baie val vartej chicotind incet. -Data viitoare anunta si tu ca vrei sa ocupi baia.murmura stiind ca o va auzi si merse spre bucatarie. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:45 am | |
| -Te bat! tipa enervat apoi inchise usa cu cheia. Intr-adevar, ar fi trebuit s-o faca de la inceput, de cand intrase in baie. Intra in cada fiind plina cu apa fierbinte. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:47 am | |
| -Si eu te iubesc.tipa si ea chicotind incet. Ofta lasand prosopul pe scaun si punand de cafea , apoi turnandu-si in cana.Se aseza cu fundul pe pervazul rece avand spatele rezemat de perete si genunchii la piept privind afara.Isi dadu parul rosu si lung dupa ureche zambind usor. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:49 am | |
| Dupa ce se spala, iesi si-si puse un prosop in jurul taliei apoi cu un alt prosop incepu sa-si stearga parul, Parasi baia, ducandu-se in bucatarie apoi ridica o spranceana privindu-si sora. -Zau. Chiar nu pot sa scap de tine? intreba privind-o putin cum era imbracata iar apoi isi facu o cafea. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:51 am | |
| -Nu ai tu norocul asta.murmura , scotand limba la el. Nu avea chef de nimic si era indispusa de dimineata si mirata totusi ca ochii ei aveau inca nuanta normala.Ofta incet continuand sa isi bea cafeaua plictisita si lasandu-si capul pe spate privind tavanul. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:54 am | |
| Vroia sa se duca sa se imbrace dar momentan ii era extrem de lene si prefera sa mai stea asa un pic. Lua o gura de cafea apoi se aseza pe un scaun, privind-o pe Elena fara sa zica ceva anume. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 7:56 am | |
| Termina cafeaua intr-un final si se ridica spaland cana.Isi lua prosopul de pe scaun , fara sa mai spuna ceva si merse incet catre baie , cu gandul sa faca un dus luung si bine meritat.
OOC:mai esti pe mess? | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 8:00 am | |
| OOC: Nu.
IC: Auzi soneria telefonului apoi vazu ca acesta se afla pe masa. Se intinse un pic si raspunse. Era un coleg de-al sau. -Da? -Nu vii azi la laborator? -Nu, azi nu pot. minti Chase desi nu avea nicio treaba, ci ii era doar lene. Dupa cinci minute, timp in care tot vorbise cu colegul sau, inchise telefonul si lua ceasca, ducandu-se in dormitor. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 8:02 am | |
| OOC: ok
IC:Dadu drumul la apa calda , dandu-si halatul jos si lenjeria.Intra apoi in cada , lasandu-si capul pe spate oftand incet.Nu avea chef de nimic si vroia sa faca orice doar sa nu mai fie asa indispusa , dar se pare ca nu prea avea noroc. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 8:05 am | |
| Puse ceasca pe o masa apoi isi dadu prosopul jos, deschizand sifonierul. Habar nu avea cu ce sa se imbrace si spera sa nu intre iar sora sa peste el si sa-l gaseasca din nou gol. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 8:07 am | |
| Nu avea de gand sa se miste prea repede din baie statea mult prea bine ca sa o faca.Mintea ii era in alta parte , iar ochii ei ii erau inchisi.Nici nu stia la ce se gandea defapt , dar nici nu mai conta. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 8:10 am | |
| Lua din sifonier o pereche de blugi gri si un maieu negru, apoi incepu sa se imbrace. Habar nu avea ce urma sa faca in acea zi, dar nici nu avea chef sa mearga la laborator. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 8:11 am | |
| Treceau minutele pe langa ea , dar ea arata ca o stana de piatra si nu dadea semne ca avea de gand sa se miste prea curand.Ofta incet , iesind din apa calda si incepand sa se stearga incet pe corp. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 8:13 am | |
| Se tranti pe pat aprinzandu-si o tigara si inchise ochii, tragand fum dupa fum in piept. Il expira, apoi tusi scurt. -Mai traiesti, Elena? o intreba razand apoi incet. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 8:15 am | |
| -Din pacate pentru tine , da.spuse chicotind incet si iesind din baie doar in halat.Se rezema de tocul usii de la camera lui zambind si atintindu-si privirea pe tigara lui. -Si eu vreau.spuse cu referire la tigara. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 8:16 am | |
| -N-ai voie. spuse scurt si taios privind-o urat. Habar nu avusese ca Elena fuma si oricum nu ii dadea voie sa o faca. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 06, 2011 8:17 am | |
| -De ce nu?Am nouspe ani .Ca stau cu tine e partea a doua.spuse privindu-l la fel de urat. Era majora si daca vroia putea sa fumeze chiar daca lui Chase nu ii convenea. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I complicate your life | |
| |
|
| |
| I complicate your life | |
|