Las Vegas
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

I complicate your life

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 35  Urmatorul
AutorMesaj
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

Data de inscriere : 06/11/2011

I complicate your life - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 12:52 pm

-Da, puteam. spuse apoi o puse pe scaunul din dreapta iar apoi se urca si el in masina.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

Data de inscriere : 05/11/2011

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 12:54 pm

Tacu lasandu-si capul pe spatarul de la scaun privind aiurea.Ajunsera in scurt timp acasa si se dadu jos din masina urcand la etajul la care erau ei in urma ei fiind Chase.Intra in casa lasand usa deschisa pentru fratele ei si merse in camera trantindu-se pe pat fara sa spuna ceva anume.
Sus In jos
https://perfect-world.forumgratuit.ro
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 12:57 pm

Intra in apartament, inchizand usa in urma lui apoi realiza ca nu mai avea cum sa se duca la locul faptei sa investigheze cazul pe care-l luase in primire. Probabil avea sa o lase pe mai tarziu. Se aseza pe canapea, fara sa mai zica altceva si ofta nervos.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 12:58 pm

Inchise ochii simtindu-se naspa.Habar nu avea de ce da nici nu mai conta in acel moment.Ofta incet incercand sa adoarma , dar nu prea avea noroc.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 12:59 pm

Se vedea pus intr-o situatie cretina. Era certat cu sora lui si se pare ca lucrurile nu aveau sa revina la normal avand in vedere ca niciunul nu dadea semne ca ar vrea ca lucrurile sa se rezolve. Era exact ca dracu.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:00 pm

NU putea dormi.Se ridica de pe pat enervata si merse in sufragerie unde era Chase asezandu-se pe masuta in fata lui.
-Ok trebe sa vorbim ca nu mai vreau sa ne certam din orice.spuse calma.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:02 pm

Ridica o spranceana privindu-si sora.
-Ascult. zise privind-o fara sa afiseze vreo expresie.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:06 pm

-Pai umm au cam luat lucrurile o intorsatura ciudata intre noi acum pe bune ce naiba facem?Ca daca continuam asa sa ne certam din orice nu vom ajunge nicaieri.Si poate ca am facut cea mai mare gresala la tot ce se intamplat dupa ce ne-am sarutat , dar nu regret Chase pe bune nu imi pasa cine ce zice , dar vreau sa stiu daca totul a fost doar o joaca si nimic mai mult.murmura fara al privi.
Spusese in mare si cu greu cam desre ce vroia sa vorbeasca cu el si acum ii astepta raspunsul fie el bun sau rau.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:09 pm

-Nu, nu a fost o joaca. spuse scurt privind-o. Si uneori e bine sa-ti pese si de ce zic altii.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:11 pm

-Dar s-a intamplat.Nu am facut nimic cu intentie si daca as asculta acum de ce zic altii toata lumea ar zice ca este gresit .murmura privind in continuare peretii.Ce vom face mai departe?intreba cu jumatate de gura.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:13 pm

-Nu stiu. Nu-mi place sa ma bag in viata altuia dar nu inteleg de ce nu vrei sa-ti faci un prieten. Exista atatia tipi in zona, de ce tocmai eu? o intreba privind-o fix.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:15 pm

-Pentru ca esti diferit , nu esti ca ceilalti asta e difirenta.Uite las-o balta mai bine sa terminam cu asta ca oricum nu vom ajunge nici unde.spuse privindu-l in ochi.
Nu vroia asta , dar nu va rezolva nimic daca continua asa , isi facea ei rau si nu vroia sa decadata mai rau decat o facuse deja.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:17 pm

-Nu, nu sunt diferit. Ca sa spui ca-s diferit trebuie sa-i cunosti mai intai si pe ceilalti...zise oftand si o lua de mana vrand sa o faca sa se aseze langa el.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:19 pm

Se aseza langa el oftand incet.
-Nu esti primu la care tin sa stii , am mai umblat si cu altii , dar nu erau ca tine mai nou totul se rezuma la sex asta vroiau toti , dar eu nu.spuse privindu-l.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:22 pm

Vru sa zica ceva. Vroia sa zica multe dar nu stia cum sa o faca asa ca mai bine tacea.
-Atunci, prima oara, te-am intrebat daca esti sigura. Si ai spus ca da. Si e vina mea ca te-am ascultat. zise.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:24 pm

-De ce?Am fost sigura si inca sunt.spuse privindu-l calma.Daca ar fi sa dau inapoi as face acelasi lucru nu as schimba absolut nimic , bine poate doar certurile dintre noi.spuse.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:26 pm

-Faptul ca ai fost sigura nu rezolva nimic...eu tot ma simt ca un cacat.spuse privind-o apoi. Se simtea aiurea, dar vroia ca lucrurile sa se rezolve rapid intre ei.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:28 pm

-De ce?intreba privindu-l in continuare inca se mai tineau de mana si si acum simtea acei fiori placuti la atingerea lui.Daca vrei terminam , o luam ca si cum nu s-ar fi intamplat in plus chiar tu ai zis ca nu am rezolvat nimic.spuse dand usor din umeri.
Stia sa joace teatru foarte bine , dar nu stia si cat de mult se lasa fratele ei pacalit de ce spunea ea.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:31 pm

-Pentru ca nu e corect fata de tine sa stai dupa mine toata viata. O sa suferi la un moment dat mai mult decat acum si crede-ma ca asta e ultimul lucru pe care-l vreau. zise muscandu-si limba apoi ii raspunse la a doua replica:
-Ma rog, nu stiu, tu decizi. Si gandeste-te bine inainte..
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:34 pm

-Nu ai de unde sa stii...si nu tine doar de mine tine si de tine daca vrei .spuse privindu-l zambind usor.
Ea era sigura de ceea ce vrea conta si ce vroia Chase.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:37 pm

Deschise gura fiind gata sa-i spuna ca mai bine terminau toata povestea. Dar nu o facu. Se mai gandi o data, de doua ori, pana se decise.
-Nu terminam nimic. Daca tu crezi ca o sa fii bine asa, stand cu mine, e ok. Daca nu, atunci nu vad ce rost mai are.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:40 pm

-Tiam zis ca pentru mine e bine , conteaza si pentru tine cum este.spuse zambind calma si muscandu-si apoi buzele.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:43 pm

-Si eu ti-am dat raspunsul meu. spuse apoi repeta: Da, continuam. zise oftand apoi simti nevoia sa-si aprinda o tigara. Simtea ca nu mai putea rezista din cauza ca avusese o zi de cacat.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:45 pm

-Macar am lamurit ce am avut de lamurit.sopti zambind usor fericita,
Nu stia de ce era asa fericita , dar tot ce conta era ca era cu el intr-un mod ciudat , dar era.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 EmptyMier Noi 09, 2011 1:47 pm

-Mhm...spuse privind in jos muscandu-si buzele involuntar. Nu era nervos din cauza ei. Pur si simplu, sa vada cadavre la o ora atat de matinala, fusese cel mai tampit lucru care i se intamplase vreodata.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 20 Empty

Sus In jos

I complicate your life
Sus 
Pagina 20 din 35Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 35  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Las Vegas :: Let us open the doors of the Montecito :: The hotel services at the Montecito :: Apartamente-
Mergi direct la: