| I complicate your life | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 4:30 am | |
| -Nu mie mila de tine te iubesc pe bune si credema ca daca imi era mila nu ma futeam cu tihe asa puteam sa ma fut si cu lukas doar de mila , da nu am facut-o.Ce am zis am zis la nervi nu am vrut sa spun ca te culci cu toate curvele.spuse fiind chiar calma in acel moment. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 4:33 am | |
| -Nu ai vrut s-o spui, dar ai zis-o. Si cred ca acum asta conteaza cel mai mult. zise fiind si el calm de data asta. Se simtea mai bine. Rasucise cutitul in rana si isi descarcase o mare parte din nervi. Nu era chiar genul care sa se razbune sau sa-si verse nervii pe toate persoanele fara ca acestea sa aibe vreo vina dar fusese nervos. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 4:39 am | |
| -Dar nu am vrut.Dar ai zis ca ii sppui adevaru ca ma iubesti atunci de ce teai sarutat cu ea?intreba | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 4:42 am | |
| -Oh, mi-ai luat-o inainte tu si i-ai zis. Ce-i drept, intr-un mod indirect si destul de subtil. i-o tranti sarcastic ducandu-se in bucatarie luandu-si o doza de pepsi din frigider apoi se intoarse in sufragerie fara sa mai comenteze. Se aseza pe canapea dand drumul la televizor. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 4:45 am | |
| -I-am zis asta este nu o sa zica la nimeni te-am intrebat de ce ai sarutato aia ma intereseaza pe mine.spuse asezandu-se pe masuta in fata lui. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 4:48 am | |
| -Unu: putin imi pasa daca zice sau nu cuiva, chiar nu ma intereseaza. Doi: am sarutat-o pentru ca asa am avut eu chef in dimineata aia. Chiar crezi ca trebuie sa-ti dau socoteala pentru ce fac? Te inseli. ii zise vrand sa-si verse toata ura pe care o simtea. Si o varsase. Se simtea...ok. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 4:57 am | |
| -Tu nu te gandesti un pic pe mine cum ma afecteaza sau ceva in genu?pe bune pentru ce naiba teai futut cu mine cand defapt nu ma vrei?esti culmea la asta .si da ai avut dreptate a fost o gresala sa ma indragostesc de tine. tipa enervata. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 4:59 am | |
| -M-am gandit...dar ti-ai facut-o cu mana ta. ii zise calm luand o gura de suc uitandu-se la televizor in continuare. Dramatizeaza in continuare si vezi daca rezolvi ceva. Eu nu cred. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:03 am | |
| -Faza e ca ai putut sa o termini cu mine sa fie totul cat de cat ca inainte dar nu ai facuto ai vrut sa continuam si pentru o prostie care am ziso din gelozie nu trecem peste,Imi pare rau chiar foarrte rau pentru ce am zis nu am vrut niciodata sa sune asa sau sa fiu in stare sa tip la tine.E alegerea ta daca ma ierti sau nu nu am cumm sa te fac sa ma ierti.spuse. vorbise sincer cat de sincer putuse si acum era doar alegerea lui. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:07 am | |
| -Te iert. Eu, idiotul asta care complica lucrurile. spuse ironic referitor la ceea ce spusese de dimineata. Mai lua o gura de pepsi apoi incepu sa butoneze telecomanda negasind vreun serial bun. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:10 am | |
| -Nu esti idiot si oricum am meritat-o.spuse zambind usor privind in alta parte. era fericita si trista in acelasi timp , dar incerca pe cat posibil sa nu arate asta. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:12 am | |
| -Vorbesti de parca m-ai cunoaste. zise ducandu-se in bucatarie si arunca doza la gunoi iar apoi se duse pe balcon aprinzandu-si o tigara. Era frig iar el avea numai o bluza dar ii era bine. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:14 am | |
| -Mda nah , dar nu esti idiot stii bine ca am meritato si gata.spuse. inca regreta chiar daca o iertase tot o omora ce a zis.nu putea sterge cu buretle ce a zis si asta o deranja cel mai tare | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:18 am | |
| -Inchizi subiectul sau o sa mi se faca rau. zise scurt trantindu-se pe pat si isi deschise un caiet chipurile incercand sa memoreze ceva. Avea examene de dat, iar la medicina era destul de greu. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:21 am | |
| tacu chcicotind totusi.Ii placea sa il enerveze , dar nici chiar asa.zambi usor si se ridica de pe masuta mergand in camera si trantindu-se pe pat trebuia sa mearga in acea seara la teatru la spectacol dar numai de asta nu ii aradea | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:36 am | |
| Batu la usa de trei ori, avand in mana un dosar. Era un alt caz pe care vroia sa i-l arate lui Chase. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:38 am | |
| Se ridica de pe pat, ducandu-se sa deschida usa si il vazu pe Lukas in fata lui. Simti cum ii venea sa-i tranteasca usa in nas sau sa-l ia la bataie in momentul ala si fix acolo. -Ce e? intreba. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:40 am | |
| Se schimba in ceva mai lejer , adica intr-o pereche de pantaloni scurti si un maieu pe corp ce ii punea in evidenta sanii si isi cifuli parul roscat mergand spre bucatarie.Il vazu pe Lukas la usa si il saluta zambind calma mergand mai departe apoi. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:41 am | |
| Ramase uimit de felul in care era imbracata Elena si o privea zambind apoi o saluta. -Oh doamne, amice...sora ta e...zise neputand sa gaseasca un cuvant potrivit. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:44 am | |
| Isi dadu ochii peste cap, lasandu-l sa intre. Stia pentru ce venise asa ca ii lua dosarul din mana si se aseza pe canapea ignorandu-l pe Lukas. -Elena, cineva vrea sa te vada. ii zise sarcastic referitor la barbat. Se uita peste dosar incruntandu-se cand vazu pozele cu un alt cadavru mutilat. Orice era mai bine decat sa le asculte conversatia celor doi. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:45 am | |
| ,,Ma omor " se gandi avand o doza de suc in mana si intra in camera privindu-si fratele , apoi pe Lukas zambind fals. -Mersi pentru ca mi-ai zis.spuse catre Chase asezandu-se pe fotoliu apoi si privindu-l pe Lukas. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:48 am | |
| -Papusa, ce-ai zice daca am iesi un pic noi doi in timp ce fratele tau isi rezolva niste treburi. Ii dai voie, Chasey? il intreba pe Chase sarcastic privind-o pe tanara din cap pana-n picioare. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:49 am | |
| Isi ridica privirea din dosar uitandu-se cand la Lukas, cand la Elena. -Nu trebuie sa-i dau eu voie iar daca-mi mai spui odata asa jur ca-ti rup gatul! zise taios. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:50 am | |
| -Nu sunt papusa si scuze , dar am de pregatit un spectacol pentru diseara.spuse dandu-si ochii peste cap si ridicandu-se vrand sa mearga spre camera ei. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 5:52 am | |
| -Stam doar o ora, nu mai mult. Si nu o sa facem nimic rau, promit. spuse privindu-l pe Chase cerand ajutor din priviri. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I complicate your life | |
| |
|
| |
| I complicate your life | |
|