| I complicate your life | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:29 am | |
| -De ce nu te-ai facut chitarist?te prindea mai bine.spuse examinandu-l pentru prima data.Nu bagase pana atunci in seama aspectul , nici acum nu o interesa mult prea tare , dar totusi incerca sa nu mai fie asa o scorpie , dar nu pentru mult timp. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:31 am | |
| -Nu-mi mai placea chitara. Renuntasem la ea pur si simplu. zise privind-o si-si trecu mana prin par. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:32 am | |
| -Vai si amar.spuse chicotind incet si ciufulindu-l. Se aseza apoi pe leagan , incepu sa se legene usor lasandu-si mintea sa plece in alta parte.Se gandea oare cum era daca ajungea mai repede Lukas?Daca auzise discutia dintre ea si Chase cu siguranta nu se mai dadea la ea.Ofta incet , incepand sa isi muste buzele din pura prostie. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:35 am | |
| Rase incet incepand sa impinga usor leaganul pe care statea Elena. Chiar o placea si credea ca ar fi fost un lucru bun daca ar fi impreuna. -Auzi, fratele tau e asa tafnos mereu? De ceva zile se tot poarta ciudat. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:36 am | |
| Tresari incet cand il auzi. -Pai nu , dar na ne-am cam certat zilele astea , eu am ajuns in spital si nu se simte prea ok.spuse. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:38 am | |
| -Asta nu-i da dreptul sa se rasteasca la altii. zise pe un ton rece apoi o intreba: Dar ce-ai patit? | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:39 am | |
| -Pai am plecat de acasa fara sa stie Chase ca ne-am certat si ma lovit masina cand am trecut strada.spuse dand din umeri.Obisnuieste-te se rasteste la toata lumea cand e tafnos.spuse. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:42 am | |
| -V-ati certat? De ce? intreba putin incruntat. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:44 am | |
| -Nu conteaza , probleme intre frati.spuse oftand incet. Nu vroia nici in ruptul capului sa ii spuna ceva lui Lukas , nu vedea de ce sa o faca pentru ca pana la urma facuse o gramada de prostii si nu mai vroia inca una. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:46 am | |
| -Daca vrei sa te ajut vreodata...poti sa-mi zici. Vorbesc eu cu el. ii spuse pe un ton serios. Si-asa nu-l suporta pe Chase mai deloc. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:47 am | |
| -Nu!spuse ridicand putin tonul.Adica ma descurc , o sa ne impacam noi nu ai de ce sa iti faci griji.spuse orpind leaganul. Se ridica zambindu-i dulce. -Haide sa mergem.continua. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:48 am | |
| -Ok. ii zise dar o lua de mana oprind-o si o saruta pe Elena, punandu-si mainile in jurul ei. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:50 am | |
| Nu stia ce sa faca , daca sa ii raspunda sau nu.Mintea ei era la Chase in momentu in care o sarutase pe el il vroia in locul lui Lukas.Ii raspunse la sarut pana la urma.Nu stia de ce o facuse , dar o facu.Mianile ei ajungand pe dupa gatul sau. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:51 am | |
| Zambi in sinea lui continuand sa o sarute apoi isi dezlipi buzele de ale ei. -Saruti bine. ii zise razand scurt. Mergem? o intreba luand-o de mana usor. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 6:53 am | |
| -Mersi si tu la fel.spuse zambind.Da , desigur.continua apoi. Stia sa joace teatru chiar bine si spera doar ca Lukas sa nu se prinda ce era defapt cu ea.Isi musca cu putere buzele injurandu-se singura. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 7:37 am | |
| -Eu nu prea-l suport pe frati-tu. spuse dintr-odata fiind un pic cam incruntat. E prea arogant si crede ca e cel mai tare desi nu e asa. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 7:46 am | |
| Ofta incet muscandu-si buzele sa nu comenteze. -Sunt sorasa si seaman cu el da nu asta vroiam sa spun , te rog nu imi zi mie daca il suporti sau nu nu imi pasa ca orice ar fi tin cu el.spuse calm dand din umeri. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 7:48 am | |
| Vru sa-i comenteze dar facu mari eforturi sa taca din gura. Ajunsera in fata teatrului iar Lukas lua un bilet.
| |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 12:15 pm | |
| Intra plictisita in teatru.Stia ca va iesi cu scandal deoarece mai erau vreo 10 minute pana la incepere si ea nu era de gasit. -Tu nu esti normala?Vrei sa pierzi timpu cu iubituto nu o fa cand e spectacolul meu ca data viitoare te omor,spuse Mike privindo urat. -Nu e iubitumio idiotule si nu imi pasa catusi de putin in acest moment ce ai tu chef sa zici. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 12:40 pm | |
| Se incrunta privindu-l pe barbat apoi zise: -Ai grija cum vorbesti cu ea ca iti dau una de intri in perete! se rasti la barbat. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Vin Noi 11, 2011 3:13 pm | |
| -Lukas termina .spuse calma privindu-l urat. Nu suporta cand cineva se baga unde nu trebe mai ales cand venea vorba de jucat teatru sau ceva in genul. -Treci la costume ca nu mai ai timp.Si tu ar trebui sa ai grija cum vorbesti ca te pot da afara din teatru si nu mai calci aici.spuse. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Sam Noi 12, 2011 4:57 am | |
| Isi dadu ochii peste cap apoi intra in sala asezandu-se pe scaun. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Sam Noi 12, 2011 5:01 am | |
| Merse nervoasa in spatele scenei , incercand sa se calmeze inainte sa faca o prostie.Era in stare sa plece de acolo oricum va stii ca va iesi cu scandal ca a intarziat si alea alea. -Tu , daca mai intarzii odata tte dau afara.spuse Mike nervos privind-o urat. -Nu te obosi , asta va fi ultimul spectacol.Vreau sa termin facultatea nu sa joc odata la o saptamana.spuse calma schimbandu-se. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Sam Noi 12, 2011 5:12 am | |
| Astepta sa inceapa spectacolul uitandu-se din cand in cand la ceas. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Sam Noi 12, 2011 5:14 am | |
| Spectacolul incepuse , iar ea inca nu era calma.Inspira adanc urcand pe scena.Era piesa Romeo si Julieta si isi doarea atat de mult sa sfarseasca ca si Julieta , dar nu avea ea acel noroc. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I complicate your life | |
| |
|
| |
| I complicate your life | |
|