Las Vegas
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

I complicate your life

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35  Urmatorul
AutorMesaj
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

Data de inscriere : 05/11/2011

I complicate your life - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 6:45 am

Ofta incet .Nu mai avea cum sa doarma acum , razele soarelui ii stricasera tot somnul.Isi ridica capul somnoroasa privindu-si fratele zambind usor.
-Neata.sopti punandu-si mana pe pieptul sau si capul pe mana ei privindu-l.[ooc:intelegi tu la cum statea defapt )
Sus In jos
https://perfect-world.forumgratuit.ro
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

Data de inscriere : 06/11/2011

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 6:47 am

O privi zambind usor si ii dadu cateva suvite dupa ureche.
-Neata si tie. sopti. Isi aminti de ceea ce se intamplase in urma cu o seara si parca nu-i venea sa creada.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 6:49 am

Zambi usor privindu-l pentru cateva clipe , apoi se ridica de pe pat dandu-si seama ca era ei bine goala.Se inrosi usor si isi lua tricoul lui pe ea.
-Merg sa fac un dus.spuse zambind.Culca-te la loc daca vrei.continua indreptandu-se spre usa cu camasa lui si lejeria in mana.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 6:51 am

Rase de reactia Elenei cand observa ca nu avea nimic pe ea aooi cand aceasta disparu din incapere, Chase se intoarse pe burta, privind in gol si avand mainile sub cap. Inchise apoi ochii.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 6:52 am

Intra in baie , lasand haiele pe jos cum avea obiceiul si scapa si de tricoul lui intrand sub jetul cald de apa zambind.Incepea sa ii placa diminetile din ce in ce mai mult.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 6:54 am

Si parca tot nu-i venea sa creada ca o facuse din nou cu propria lui sora si se injura singur in gand. Atipi iar, respirand putintel mai greu din cauza ca avea nasul bagat in perna.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 6:56 am

Auzi batai in usa si opri apa stergandu-se pe corp.Se imbraca rapid cu lenjeria intima si lua camasa fratelui ei peste ca nu avea altceva.Se indrepta spre usa deschizand-o larg si privindu-l intrebatoare pe barbatul din fata ei.
-Aaa pot sa va ajut cu ceva?intreba politicoasa , desi nu avea cea mai buna tinuta sa raspunda la usa.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:00 am

Auzi bataile in usa si simti un miros ciudat pe care oricum il cunostea doar ca in acele momente ii era extrem de lene sa gandeasca.

Barbatul ridica o spranceana privind-o pe tanara roscata din fata lui.
-Sunt Lukas, un coleg de munca de-al lui Chase. zise apoi, dupa un scurt timp in care statu un pic pe ganduri zise: Tu trebuie sa fi sora lui sau gresesc? intreba afisand un zambet larg.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:02 am

-Aaa da sunt sora lui, Elena.Intra.spuse dandu-se din usa zambind usor si lasandu-l pe barbat sa intre inchizand usa dupa el.Umm Chase inca doarme , dar merg sa il trezesc pana atunci fa-te comod.spuse calma si indreptandu-si pasii spre camera ei.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:05 am

O trase de mana pe Elena.
-Lasa-l, o sa astept pana se trezeste, nu cred ca reactioneaza prea bine cand e trezit de altcineva. spuse privind-o din nou din cap pana-n picioare apoi ridica sprancenele. Aia e cumva...camasa lui? intreba razand.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:06 am

Ramase usor uimita cand o trase de mana , dar se opri intorcandu-se spre el zambind usor stanjenita.
-Da este camasa lui , dar nu asta e important.Te servesc cu ceva?intreba curioasa retragandu-si mana dintr-a lui.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:08 am

-Nu, multumesc. spuse asezandu-se comod pe o canapea continuand sa o priveasca pe Elena. Nu stiam ca are o sora atat de frumoasa. zise amuzat.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:09 am

Se aseza pe fotoliu din fata lui , avand picioarele sub ea.
-Mersi.spuse chicotind incet si ciufulindu-si usor parul umed.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:13 am

Chase se ridica intr-un final din pat auzind voci apoi se duse in living vazand cine era pe canapea. Un coleg de-al sau care, ironic, ii era si foarte bun prieten. Il saluta somnoros apoi se duse in baie si se spala pe fata. Iesi ducandu-se in camera lui imbracandu-se dupa aceea cu niste haine pe care le scoase din sifonier.
-Si...cati ani ai? o intreba Lukas pe Elena.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:15 am

Il privi pe Chase cand intra in camera , zambind usor si apoi isi indrepta privirea verde ca iarba spre Lukas.
-Pai cat imi dai?intreba curioasa privindu-l si clipind des din gene.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:16 am

-Pari destul de micuta...vreo...18? intreba afisand un zambet pervers.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:24 am

-Defapt nousprezece.Dar tu , cati ani ai?spuse chicotind incet.
Ii vazu zambetul , dar incerca sa nu bage in seama perversitatea din zambetul lui , oricum spera ca Chase sa revina cat mai repede posibil.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:26 am

-Douazeci si patru. spuse apoi o intreba scurt si la obiect: Ai prieten?
Chase intra in sufragerie dand drumul la televizor si asezandu-se langa colegul sau fara sa-l bage prea mult in seama si incepu sa butoneze indiferent telecomanda. Dimineata nu avea chef de nimeni si nimic.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:29 am

O luase prin surprindere intrebarea lui.Ce naiba?Ea tocmai ce se trezise in bratele fratelui ei si acum lucrurile se complicau.
-Umm e secret.spuse calma si se ridica.Vreti cafea?intreba apoi indreptandu-se spre bucatarie.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:32 am

-Nu. zise Chase ignorandu-le conversatia intrucat aparent nu-l interesa si se uita la serialul sau preferat.
Cand Elena pleca din living, Lukas il inghionti usor pe baiat si il intreba:
-Auzi, sora ta are prieten?
Chase, fara sa-si dezlipeasca ochii de la televizor, ii raspunse indiferent, printr-o intrebare:
-Mde ce, te dai deja la ea?
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:34 am

Puse de cafea si se aseza pe pervaz privind afara.Se simtea aiurea ca prietenul cel mai bun a fratelui ei se dadea la ea.Nu o interesa catusi de putin , dar totusi tot ii venea parca sa ii dea una peste cap si sa ii spuna vreo cateva cuvinte de bine.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:41 am

-Hai recunoaste, arata bine! spuse colegul lui pe un ton amuzat.
Chase dadu usor si sec din cap iar apoi il intreba privindu-l de aceasta data:
-Nu te atingi de ea sa fie clar. Acum zi-mi de ce ai venit.
-Nu crezi ca-i cam mare si poate sa aibe grija de ea si singura? zise apoi ii intinse un dosar. Barbat mort, mutilat. Cadavrul a fost gasit la iesire din oras azi-noapte. Stiam ca te intereseaza si ca o sa vrei sa te ocupi de caz. Il gasesti, evident, la morga. ii spuse nonsalant iar Chase simti cum i se intoarse stomacul pe dos privind pozele din dosar. Ii pierise tot cheful de mancat.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:43 am

Isi puse cafeaua in cana oftand incet si injurandu-se singura in gand ramanand inca un timp in bucatarie.Prefera sa mai stea putin pe acolo decat sa mearga in camera.
Dar ca deobicei trebuia sa o faca si pe asta .Intra in living lasand cana de cafea pe masa si se scuza mergand in camera ei cu gandul sa se schimba in ceva mai decent.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:45 am

-Multumesc pentru vizita, acum poti sa ma lasi. zise avand in continuare ochii in dosar, fiind usor incruntat si analiza fiecare data trecuta in urma primelor investigatii in parte.
-Ok. zise parca vrand sa o mai astepte pe Elena dar pleca. Succes la rezolvarea cazului.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 EmptyMier Noi 09, 2011 7:46 am

Iesi din camera , imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti si un tricou .Se aseza langa Chase zambind usor si salutandu-l pe Lukas calma.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 17 Empty

Sus In jos

I complicate your life
Sus 
Pagina 17 din 35Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Las Vegas :: Let us open the doors of the Montecito :: The hotel services at the Montecito :: Apartamente-
Mergi direct la: