Las Vegas
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

I complicate your life

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35  Urmatorul
AutorMesaj
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

Data de inscriere : 06/11/2011

I complicate your life - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 6:41 am

Se incrunta auzind tipetele Elenei apoi lua pistolul din sertar si se indrepta spre camera Elenei. Isi puse pistolul in buzunarul din spate al blugilor si intra in camera. O vazu pe Elena dezbracata si Lukas stand deasupra ei. Pur si simplu nu ii venea sa creada.
Il lua de tricou pe Lukas si il lovi cu pumnul in fata.
-Esti mort, idiotule. tipa nervos.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

Data de inscriere : 05/11/2011

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 6:42 am

Trase cearceaful pe ea ,tremurand si plangand.Era cea mai recunoscatoare ca venise Chase in acel moment.Iesi in fuga din camera ei si intra in baie lasandu-se in jos si continuand sa planga.
Sus In jos
https://perfect-world.forumgratuit.ro
Lukas Adamson

Lukas Adamson

Data de inscriere : 11/11/2011

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 6:45 am

-Ce dracu? tipa apoi il lovi pe Chase nervos. Mai vedem noi.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 6:49 am

Il lovi de mai multe ori cu capul de perete si continua sa-l loveasca cu pumnii si picioarele. Isi scoase pistolul din buzunar si-l indrepta spre Lukas.
-Nu ma fa sa-l folosesc! tipa nervos apoi isi scoase telefonul din buzunar formand numele unui politist si anume Hilson.
-Hilson, vino acum la hotelul Bellagio, camera 301.
-Dar acolo stai tu. Ce s-a intamplat?
-Am zis sa vii ACUM! tipa nervos si inchise telefonul.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 6:52 am

Incerca sa se calmeze , dar nu putea era atat de nervoasa si speriata in acelasi timp incat nu mai gandea logic.Incepu sa isi muste buzele fara sa vrea.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 6:58 am

In scurt timp, politia ajunse la hotel si batu la usa.
-Intra! tipa Chase inca avand pistolul indreptat spre Lukas.
-Ce naibii s-a intamplat, Chase? intreba seful politiei apoi adauga: Lukas Adamson? Dar...sunteti colegi!
-Idiotul asta a fost pe punctul de a-mi viola sora! tipa nervos simtind cum mai avea un pic si se transforma in varcolac. Dar nu o facu din fericire. Ai grija de asta, eu ma duc dupa Elena. spuse apoi intra in baie. O vazu pe Elena stand pe jos si se aseza in genunchi in fata ei. Isi puse mainile in jurul surorii sale si o saruta pe crestetul capului.
-Scuze...n-am stiut ca e atat de idiot.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:10 am

Tresari la atingerea lui.Il privi si isi lasa capul pe umarul sau.
-Nu-i nimic..sopti incercand sa se calmeze , dar nu prea reusi.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:12 am

Se simtea groaznic pentru ceea ce se intamplase. Era numai vina lui, ca o lasase sa mearga cu el in oras. Al dracu orgoliu. Continua sa o tina in brate vrand sa o calmeze.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:14 am

Se calmase pana la urma , desi ii cam stricase tricoul plangand.
-Mersi ca l-ai oprit..ai ajuns la timp.sopti.
Il privi in ochi , stergandu-si lacrimile , bucurandu-se ca era acolo cu ea.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:16 am

-E numai vina mea. sopti simtindu-se exact ca un jeg de om in acel moment.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:17 am

-Nu e vinta ta Chase...s-a intamplat.spuse oftand incet.Ai ajuns la timp si asta e tot ce conteaza.continua punandu-si mana pe obrazul sau.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:22 am

Auzi cum usa se deschise apoi isi intoarse privirea si-l vazu pe seful politiei.
-Chase...am vrea sa o rugam pe sora ta sa vina pana la sectie sa dea o declaratie...
-Maine! spuse Chase nervos. Acum e prea tarziu si trebuie sa se odihneasca.
-Bine, maine atunci.
-Ai grija sa infunde puscaria si sa fie dat afara de la criminalistica. Un jeg d'asta n-are ce cauta acolo.
-O sa facem tot ce putem, Chase...zise politistul apoi adauga: Noi am plecat, il ducem la sectie in arest deocamdata.
Barbatul pleca, impreuna cu ceilalti politisti si cu Lukas, lasandu-i pe cei doi singuri.
-Esti mai bine acum? o intreba sarutand-o usor pe frunte.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:24 am

Zambi usor si dadu afirmativ din cap.Ofta incet.Era obosita si inca se simtea rau , dar nu mai vroia sa il ingrijoreze pe Chase.
-Da , sunt mai bine acum.sopti privind in alta parte.
Nu mai vroia sa vorbeasca despre asta nu mai conta.Era bine si asta era tot ce conta.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:26 am

-Vrei sa dormi la mine in noaptea asta? o intreba luand-o in brate si iesi din baie.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:28 am

-Daca nu deranjez..sopti lasandu-si capul pe umarul sau.
Stia ca se terminase intre ei , sau na asa faceau si nu vroia sa il deranjeze pentru o prostie.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:30 am

-Nu deranjezi. ii sopti lasand-o pe patul lui si o inveli apoi.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:31 am

Ofta incet si inchise ochii , incercand sa adoarma , dar nu avea asa mult noroc.Nu putea sa isi scoata din minte ce se intamplase si o innebunea usor usor.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:32 am

Dupa ce se schimba, punandu-si numai niste pantaloni, se baga langa ea, punandu-si mana calda in jurul ei si o saruta pe par din nou.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:33 am

Isi lasa capul pe umarul sau.Se simtea protejata in bratele lui si asta era tot ce conta.Nu mai ii pasa de nimnic in acel moment.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:34 am

Ofta usor plimbandu-si degetele pe bratul ei vrand sa o calmeze si incerca sa adoarma.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:36 am

Atingerile lui ii dadeau fiori , ca defiecare data.Adormi intr-un final zambind incet.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:38 am

Adormi cu greu dar era totusi obosit. Avusese o zi stupida.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:40 am

Dimineata veni destul de repede.Simti razele soarelui pe chip si isi ascunse fata in pieptul lui Chase vrand sa mai doarma.Nu vroia sa inceapa deja dimineata.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:42 am

Incepuse o alta zi iar Chase incepuse sa deteste din ce in ce mai mult diminetile. Continua sa doarma, neavand chef sa se trezeasca.
Sus In jos
Elena Von Essen
Admin
Elena Von Essen

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 EmptyDum Noi 13, 2011 7:44 am

Se trezi pana la urma , observand ca Chase inca dormea.Ii dadu incet mana la o parte fara sa il trezeasca si se dadu incet jos din pat.Isi aminti ziua pe care o avusese ieri si ii venea sa se omoare nu alta.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: I complicate your life   I complicate your life - Pagina 34 Empty

Sus In jos

I complicate your life
Sus 
Pagina 34 din 35Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Las Vegas :: Let us open the doors of the Montecito :: The hotel services at the Montecito :: Apartamente-
Mergi direct la: