| I complicate your life | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 6:41 am | |
| Se incrunta auzind tipetele Elenei apoi lua pistolul din sertar si se indrepta spre camera Elenei. Isi puse pistolul in buzunarul din spate al blugilor si intra in camera. O vazu pe Elena dezbracata si Lukas stand deasupra ei. Pur si simplu nu ii venea sa creada. Il lua de tricou pe Lukas si il lovi cu pumnul in fata. -Esti mort, idiotule. tipa nervos. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 6:42 am | |
| Trase cearceaful pe ea ,tremurand si plangand.Era cea mai recunoscatoare ca venise Chase in acel moment.Iesi in fuga din camera ei si intra in baie lasandu-se in jos si continuand sa planga. | |
|
| |
Lukas Adamson
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 6:45 am | |
| -Ce dracu? tipa apoi il lovi pe Chase nervos. Mai vedem noi. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 6:49 am | |
| Il lovi de mai multe ori cu capul de perete si continua sa-l loveasca cu pumnii si picioarele. Isi scoase pistolul din buzunar si-l indrepta spre Lukas. -Nu ma fa sa-l folosesc! tipa nervos apoi isi scoase telefonul din buzunar formand numele unui politist si anume Hilson. -Hilson, vino acum la hotelul Bellagio, camera 301. -Dar acolo stai tu. Ce s-a intamplat? -Am zis sa vii ACUM! tipa nervos si inchise telefonul. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 6:52 am | |
| Incerca sa se calmeze , dar nu putea era atat de nervoasa si speriata in acelasi timp incat nu mai gandea logic.Incepu sa isi muste buzele fara sa vrea. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 6:58 am | |
| In scurt timp, politia ajunse la hotel si batu la usa. -Intra! tipa Chase inca avand pistolul indreptat spre Lukas. -Ce naibii s-a intamplat, Chase? intreba seful politiei apoi adauga: Lukas Adamson? Dar...sunteti colegi! -Idiotul asta a fost pe punctul de a-mi viola sora! tipa nervos simtind cum mai avea un pic si se transforma in varcolac. Dar nu o facu din fericire. Ai grija de asta, eu ma duc dupa Elena. spuse apoi intra in baie. O vazu pe Elena stand pe jos si se aseza in genunchi in fata ei. Isi puse mainile in jurul surorii sale si o saruta pe crestetul capului. -Scuze...n-am stiut ca e atat de idiot. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:10 am | |
| Tresari la atingerea lui.Il privi si isi lasa capul pe umarul sau. -Nu-i nimic..sopti incercand sa se calmeze , dar nu prea reusi. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:12 am | |
| Se simtea groaznic pentru ceea ce se intamplase. Era numai vina lui, ca o lasase sa mearga cu el in oras. Al dracu orgoliu. Continua sa o tina in brate vrand sa o calmeze. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:14 am | |
| Se calmase pana la urma , desi ii cam stricase tricoul plangand. -Mersi ca l-ai oprit..ai ajuns la timp.sopti. Il privi in ochi , stergandu-si lacrimile , bucurandu-se ca era acolo cu ea. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:16 am | |
| -E numai vina mea. sopti simtindu-se exact ca un jeg de om in acel moment. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:17 am | |
| -Nu e vinta ta Chase...s-a intamplat.spuse oftand incet.Ai ajuns la timp si asta e tot ce conteaza.continua punandu-si mana pe obrazul sau. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:22 am | |
| Auzi cum usa se deschise apoi isi intoarse privirea si-l vazu pe seful politiei. -Chase...am vrea sa o rugam pe sora ta sa vina pana la sectie sa dea o declaratie... -Maine! spuse Chase nervos. Acum e prea tarziu si trebuie sa se odihneasca. -Bine, maine atunci. -Ai grija sa infunde puscaria si sa fie dat afara de la criminalistica. Un jeg d'asta n-are ce cauta acolo. -O sa facem tot ce putem, Chase...zise politistul apoi adauga: Noi am plecat, il ducem la sectie in arest deocamdata. Barbatul pleca, impreuna cu ceilalti politisti si cu Lukas, lasandu-i pe cei doi singuri. -Esti mai bine acum? o intreba sarutand-o usor pe frunte. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:24 am | |
| Zambi usor si dadu afirmativ din cap.Ofta incet.Era obosita si inca se simtea rau , dar nu mai vroia sa il ingrijoreze pe Chase. -Da , sunt mai bine acum.sopti privind in alta parte. Nu mai vroia sa vorbeasca despre asta nu mai conta.Era bine si asta era tot ce conta. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:26 am | |
| -Vrei sa dormi la mine in noaptea asta? o intreba luand-o in brate si iesi din baie. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:28 am | |
| -Daca nu deranjez..sopti lasandu-si capul pe umarul sau. Stia ca se terminase intre ei , sau na asa faceau si nu vroia sa il deranjeze pentru o prostie. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:30 am | |
| -Nu deranjezi. ii sopti lasand-o pe patul lui si o inveli apoi. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:31 am | |
| Ofta incet si inchise ochii , incercand sa adoarma , dar nu avea asa mult noroc.Nu putea sa isi scoata din minte ce se intamplase si o innebunea usor usor. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:32 am | |
| Dupa ce se schimba, punandu-si numai niste pantaloni, se baga langa ea, punandu-si mana calda in jurul ei si o saruta pe par din nou. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:33 am | |
| Isi lasa capul pe umarul sau.Se simtea protejata in bratele lui si asta era tot ce conta.Nu mai ii pasa de nimnic in acel moment. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:34 am | |
| Ofta usor plimbandu-si degetele pe bratul ei vrand sa o calmeze si incerca sa adoarma. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:36 am | |
| Atingerile lui ii dadeau fiori , ca defiecare data.Adormi intr-un final zambind incet. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:38 am | |
| Adormi cu greu dar era totusi obosit. Avusese o zi stupida. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:40 am | |
| Dimineata veni destul de repede.Simti razele soarelui pe chip si isi ascunse fata in pieptul lui Chase vrand sa mai doarma.Nu vroia sa inceapa deja dimineata. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:42 am | |
| Incepuse o alta zi iar Chase incepuse sa deteste din ce in ce mai mult diminetile. Continua sa doarma, neavand chef sa se trezeasca. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Dum Noi 13, 2011 7:44 am | |
| Se trezi pana la urma , observand ca Chase inca dormea.Ii dadu incet mana la o parte fara sa il trezeasca si se dadu incet jos din pat.Isi aminti ziua pe care o avusese ieri si ii venea sa se omoare nu alta. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I complicate your life | |
| |
|
| |
| I complicate your life | |
|