| I complicate your life | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:27 am | |
| Cobori cu mainile usor, pana pe fese si o saruta incet si profund. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:28 am | |
| Icni incet surprinsa , dar ii raspunse la sarut inchizandu-si dreptat ochii.Ii placea acea senzatie pe care io producea o facea sa se simta ca in al noulea cer.
OOC: ooo ce dragutz 8-> | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:31 am | |
| OOC: ce e dragut? ) IC: Reactia ei il facea pe Chase sa nu se mai poata opri din ceea ce facea, vroia tot mai mult sa continue. O musca de buza, lipindu-si corpul de al ei, inca avand mainile pe fesele sale strangandu-le usor, aproape imperceptibil. -Ma opresc? o intreba in soapta. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:33 am | |
| Zambi usor cand o musca de buza si cand ii auzi intrebarea , dadu negativ din cap.Nu vroia sa se opreasca. -Nu..sopti pana la urma , sarutandu-l fara al mai lasa sa ii raspunda.
OOC:Actiunea si pozele ...au mama :X:X:x | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:35 am | |
| -Sigur? Nu vreau sa regreti dupa. ii zise din nou in soapta continuand sa-i simta mirosul placut. O saruta pe gat, lipind-o pe Elena cu spatele de faianta rece. OOC: ) hehe | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:36 am | |
| -Nu voi regreta.sopti lasandu-si capul pe spate si simtind faianta rece pe spatele ei cald. Stia ca nu va regreta , oricum nu ii pasa vroia ceea ce ii era interzis si va obtine chiar daca va regreta apoi.Ofta incet de placere zambind. OOC: > | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:40 am | |
| Opri apa, deoarece incepuse sa-l enerveze tot mai mult. Se indoia ca Elena intr-adevar vroia ca el sa continue, insa continua sa ii sarute sanii, gatul, umerii, simtind sute de fiori in tot corpul, coborand cu o mana spre zona ei intima si o mangai usor. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:41 am | |
| Se simtea extrem de bine in acele momente nu avea regrete chiar deloc si ii placea sa il simt atat de aproape de ea sa o sarute adora acest lucru. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:43 am | |
| O musca puternic de gat, trecandu-si apoi limba peste locul muscat si o lua in brate, deschizand usa de la cabina de dus. Parasi baia, ducandu-se in dormitor, asezand-o pe sora sa pe pat iar el se lasa usor peste Elena, sarutandu-i cu grija sanii. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:45 am | |
| Isi incolacii picoarele in jurul taliei lui icnind incet cand o musca de gat muscandu-si apoi buzele.Mintea ii era in ceata , nu mai gandea normal ,dar nu ii pasa.Simti suprafata moale a patului si zambi usor muscandu-si buzele de placere. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:46 am | |
| Cobori cu saruturile de pe sani pana pe abdomen, iar apoi tot mai jos zambind in sinea sa. Nu putea nega, se simtea minunat insa cu siguranta era o prostie ceea ce avea sa faca. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:48 am | |
| Isi incelsta degetele pe cearceaful alb muscandu-si puternic buzele fara sa vrea.Ii placea nu putea spune ca nu ii place si nu vroia ca Chase sa se opreasca. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:51 am | |
| Continua sa o sarute in acel loc usor, vrand sa o faca sa se simta bine si isi puse mana stanga pe mijlocul ei. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:52 am | |
| Gemea usor de placere strangand mai tare cearceaful alb.Nu isi putu abtine un zambet pe buzele usor rosiatice simtind fiori calzi in tot corpul. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:55 am | |
| Dupa cateva minute se opri insa o intreba: -Mai esti...? Nu stia cum sa o intrebe insa spera ca se prinsese de ceea ce vru sa spuna el. OOC: hai ca ma duc la film si ma intorc cand sunt reclame ) u know... | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 9:56 am | |
| Se crispa cand o intreba si privi in alta parte. -Mhm...murmura rugandu-se ca sa nu se opreasca pentru ca era virgina.
OOC: ok:)) vizionare placuta :* | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 10:20 am | |
| Ramase oarecum uimit. Habar n-avusese ca inca mai era virgina si nici nu se astepase la un raspuns pozitiv din partea surorii sale. Ezita din nou, deoarece o respecta prea mult si n-ar fi vrut sa faca o greseala. -O sa doara un pic...spuse privind pentru cateva clipe in alta parte numai nu pe ea. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 10:22 am | |
| -Ok.a fost tot ce a putut zice. Se simtea ciudat , dar stia ca vrea asta si nu vroia sa dea acum in spate.Nu se astepta ca el sa continue , dar ceva din adancul ei ii spunea ca o va face. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 10:27 am | |
| Ofta incet apoi lua din sertar un prezervativ pe care si-l puse fara sa mai stea vreo clipa pe ganduri. Se lasa un pic peste Elena, incepand sa o penetreze o data, scurt si incet deoarece nu vroia sa o doara. Isi puse o mana pe talia ei, si cealalta pe perna, sprijinindu-se in ea. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 10:29 am | |
| Isi arcui incet spatele muscandu-si puternic buzele de durere.O uimise , chiar nu se asteptase sa o faca , dar se bucura ca o facuse.Isi simti propriul sange si gemu incet de durere , lingand locul muscat de ea. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 10:31 am | |
| Isi trecu usor limba peste buza ei inferioara, continuand sa o pentreze in acel ritm mai intai scotand cateva gemete incet si observa cum o pata de sange aparu pe cearsaf. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 10:33 am | |
| Gemea incet de durere , incercand sa se relaxeze si sa se bucure , dar nu putea in acel moment .Il musca usor de buza , sarutandu-l apoi. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 10:34 am | |
| O penetra de aceasta data intr-un mod normal dar deloc rapid si ii raspunse la sarut, explorand cu limba fiecare coltisor din gura ei. | |
|
| |
Elena Von Essen Admin
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 10:35 am | |
| Gemea incet de placere , durerea trecand incet incet.Simtea doar placere si nimic mai mult.Avea mainile pe dupa gatul sau continuand sa il sarute. | |
|
| |
Robin Chase Von Essen
| Subiect: Re: I complicate your life Lun Noi 07, 2011 10:37 am | |
| -Te doare? o intreba in soapta simtind deja cum inima ii batea atat de tare incat mai avea un pic si ii sarea din piept. Accelera un pic ritmul scotand alte gemete de placere in timp ce o saruta pe Elena pe gat. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I complicate your life | |
| |
|
| |
| I complicate your life | |
|