Las Vegas
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

are you messing with my mind?

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Rose Johnson

Rose Johnson

Data de inscriere : 11/11/2011

are you messing with my mind? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 4:57 am

Iesi din cafenea privind in jur fara o directie anume.
-Si unde mergem?intreba privindu-l de aceasta data pe Chase.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

Data de inscriere : 06/11/2011

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:00 am

-Nu stiu, tu alegi. ii zise razand incet si privind-o pe Rose.
Sus In jos
Rose Johnson

Rose Johnson

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:02 am

-Habar nu am , parc , cinema , teatru?Am auzit ca este ceva spectacol in seara asta.spuse dand usor din umeri privindu-l.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:11 am

Initial fu pe punctul de a accepta dar fix cand deschise un pic gura, isi aminti ca Elena avea spectacol. N-ar fi vrut sa o vada si nici ea pe Chase cu Rose.
-Um...ce-ai zice sa mergem inainte la cinema si apoi sa mergem in parc?
Sus In jos
Rose Johnson

Rose Johnson

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:13 am

-Sigur cum vrei.spuse dand usor din umeri zambind.
O lua la pas spre cinema gandindu-se la ce film putea fi in acea seara.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:16 am

Ajunsera la cinema apoi se uita pe lista filmelor din acea seara.
-Hmm deci ce film vrei sa vedem? o intreba gandindu-se ca poate ii era prea frica sa mearga la un film horror. Nu o stia prea bine, si deci nu-i stia nici gusturile.
Sus In jos
Rose Johnson

Rose Johnson

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:18 am

-Orice e bine , nu conteaza .spuse dand din umeri.
Nu avea preferinte la filme chiar ii placea orice.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:20 am

-Chiar si-un horror? o intreba razand apoi intr-un mod adorabil. Ar fi fost prima fata pe care o stia careia sa ii placa filmele horror si sa si suporte sa se uite la ele.
Sus In jos
Rose Johnson

Rose Johnson

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:22 am

-Da suna chiar bine.spuse chicotind incet si privind-ul.Deci mergem la unul horror?intreba privind afisele.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:24 am

-Esti sigura? N-o sa-ti fie frica? o intreba amuzat si sceptic totodata apoi dadu din umeri si lua doua bilete.
Sus In jos
Rose Johnson

Rose Johnson

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:25 am

-Ehh esti tu aici nu cred ca ar trebui sa imi fie frica.spuse razand incet si indreptandu-se spre sala apoi.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:27 am

-A da, asa e, uitasem. zise in gluma apoi rase si intra dupa Rose. Tu aseaza-te undeva si vin si eu dar ma duc sa iau niste sucuri si mai vad eu ce. Ce vrei sa bei? o intreba
Sus In jos
Rose Johnson

Rose Johnson

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:28 am

-Hmmm un pepsi.spuse ganditoare , asezandu-se pe ultimul rand si rezemandu-se de spatar privind inainte plictisita.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:31 am

Dupa cateva minute se intoarse in sala si se aseza pe locul de langa Rose, dandu-i paharul de pepsi si niste floricele. El nu vru sa manance nimic, daca manca ceva vroia sa fie un animal. Nu mai mancase mancare normala de ceva vreme dar nici ca vroia. In schimb, isi luase un pahar de sprite. Isi scoase telefonul din buzunar, punandu-l pe silentios si apoi il baga la loc.
Sus In jos
Rose Johnson

Rose Johnson

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:35 am

ii multumi si privi reclamele ce incepuser inainte de film.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:37 am

Scoase telefonul din buzunar vrand sa-i trimita un mesaj Elenei dar renunta la idee, bagandu-l inapoi. Era prima oara cand nu fusese la un spectacol de-al surorii lui. Privi reclamele facandu-se mai comod pe scaun.
Sus In jos
Rose Johnson

Rose Johnson

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:39 am

Il privi cu coada ochiului , dar nu spuse nimic zambind usor si incepand sa manance din floricele,
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:42 am

Filmul incepuse si incerca sa uite de Elena si de cearta lor pentru catva timp. Acum era cu Rose la film si deci trebuia sa-si indrepte intreaga atentie asupra ei si a filmului.
Sus In jos
Rose Johnson

Rose Johnson

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:43 am

Isi lasa usor capul pe umarul lui Chase zambind si privind filmul.Stia ca era ceva in neregula cu el , dar nu vroia sa se bage unde nu trebuie.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:46 am

Zambi usor cand Rose isi puse capul pe umarul lui. Urmara niste scene inspaimantatoare, ceea ce ii facura pe unii sa tipe de frica.
Sus In jos
Rose Johnson

Rose Johnson

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 5:58 am

Era atenta la film , dar no impresiona foarte mult fiind destul de invatat cu filmele de genul.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 6:00 am

Dupa aproape doua ore, filmul se termina. Lui Chase ii placuse, fusese exact genul lui preferat, nici prea de groaza, bazat un pic si pe actiune.
Sus In jos
Rose Johnson

Rose Johnson

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 6:01 am

-A fost hmmm nu gasesc cuvantul potrivit.spuse chicotind incet si se ridica intinzandu-si putin corpul ca amortise.
Sus In jos
Robin Chase Von Essen

Robin Chase Von Essen

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 6:02 am

-Incurcat, poate? o intreba razand si se ridica de pe scaun. Pentru moment uitase de Elena, de Lukas si de oricine altcineva. Se indrepta spre iesire.
Sus In jos
Rose Johnson

Rose Johnson

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 EmptySam Noi 12, 2011 6:04 am

-Genial mai excat.spuse razand incet si il urma privind aiurea.Si acum ce facem?intreba sarindu-i in spate si ciufulindu-l.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: are you messing with my mind?   are you messing with my mind? - Pagina 2 Empty

Sus In jos

are you messing with my mind?
Sus 
Pagina 2 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Las Vegas :: The strip of Vegas and its mysteries :: One night in Vegas :: Cafenele-
Mergi direct la: